Työaika oli torstaina sama kuin keskiviikkona, eli klo 12-22. Tämä tarkoitti siis sitä, että sain olla yli tunnin Viljandin keskustassa ennen työvuoron alkua. Aika meni taas Centrumin Selverissä sekä Uku-keskuksen Rimissä ja myöhemmin vielä Hesburgerilla.
Olin taas hieman ajoissa paikalla Fellinissä, mutta vaihdoin kuitenkin vaatteet ja menin saliin. Päivän aikana harjoittelin maitovaahdon tekemistä, otin joitakin pöytiä, tiskasin, pilkoin appelsiineja mehustajaa varten, kaadoin joitakin oluita, vein ruokia pöytiin sekä siivosin pöytiä. Klo 20:30 alkaen Fellinissä oli niin sanottu elokuvailta, jonka aikana ravintolassa esitettiin dokumenttielokuvaa. Ihmisiä oli tuohon aikaan erittäin paljon.
Oli kieltämättä hieman harmi jättää noin toimiva ja hieno työporukka taakse, vaikka olinkin Fellinissä vain kolme päivää. Opin kuitenkin paljon kaikenlaista näiden päivien aikana, kuitenkin eniten maitovaahdoista: maitovaahto ei saa olla liian kuumaa eikä siinä ei saa olla liikaa kuplia. Lisäksi opin (ainakin väliaikaisesti) suurinpiirtein sen, mitä kannattaa tehdä ja miten maito tulisi vaahdottaa.
Nyt hieman lisää vaahtoilua, nimittäin kolmannelta,eli samalla viimeiseltä Fellinin työpäivältä.
Teele auttoi neulan (tai miksi sitä kutsutaankaan) kanssa tekemään pinnalla olevasta maitovaahdosta hienon kuvion.
Tämä maitovaahto vaikutti erittäin hyvältä, mutta maito oli kuitenkin päässyt liian kuumaksi, lisäksi kupliakin oli liikaa.
Suuri kiitos Fellinin työntekijöille, heidän kanssaan oli ilo työskennellä!
I think I just….
Asuntolaan palattuani sain kahvikuppini elteläisiltä, jeeee!