Heräsin taas 7:40 aamupalaa varten, joka oli siis 8:30. Olipa taas yllätys, että suomalaiset istuivat jopa 20 min ennen aamupalan alkamista jo sööklan pöydässä… 😀
Aamupalan jälkeen menimme Õppetööstukseen (opetusteollisuus), joka on rakennus sööklan yhteydessä. Siellä seurasimme kalankäsittelyä kalan/lihan käsittelytiloihin.
Kun vuorossa oli haukien käsittely, oli joukossa myös yksi hieman isompi yksilö..
Haukien käsittelyn lomassa pääsimme käymään kahvitauolla.
Kahvitauon jälkeen palasin vielä hetkeksi katselemaan kalojen käsittelyä. Kuitenkin taas oli seuraavaa ohjelmaa tulossa, nimittäin käynti Fellin-nimisessä kahvilassa, josta minulle oltiin suunniteltu työssäoppimispaikkaa.
Tämän jälkeen suuntasimme Olustveren koulun rehtorin sekä Päivin kanssa Grand Hotel Eveen, jossa myös tulisin tekemään ainakin muutaman lounastarjoiluvuoron. Kävimme samalla syömässä lounasta. Syömisen jälkeen suuntasimme takaisin Olutveren opetusteollisuuteen, jossa elintarvikepuolen tytöt seurasivat kalankäsittelyä sivusta. Pääsimme maistelemaan muun muassa savustettua sekä paistettua kalaa
Pian meidät päästettiin lähtemään opetusteollisuudesta, sillä luvassa oli uutta ohjelmaa! Menimme Hellen opastuksella lasi- ja keramiikkapajaan tutustumaan. Käynti oli erittäin mielekäs ja tuottoisa kaikin puolin, nimittäin saimme kaikki tehdä omannäköisemme kulhon tai mukin!
Ja sitten meidän luomuksemme 🙂
Hoomena ma töötan köökis. 🙂