Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kiertelyä Viljandissa sekä ei-niin-tuottoisa Grand Hotellin iltavuoro.. – 23.4.

24.04.2015, juhnu15

Aamupalan jälkeen menin elteläisten kanssa Opetusteollisuuteen, juomapuolelle. Siellä me valmistimme klassisen reseptin mukaan limsaa. Saimme myöhemmin muunnella reseptiä ja pullotimme ’oman’ reseptimme mukaisesti tehdyt tuotteet.

Sokerisiirapin tarkkaa mittaamista..

Sokerisiirapin tarkkaa mittaamista..

Ensimmäinen limonaadikokeilu - resepti yksinkertaisena

Ensimmäinen limonaadikokeilu – resepti yksinkertaisena

'Pohja' puolenlitran limonaadille, eli kaikki ainesosat viisinkertaisena - enää puuttuu vain vesi ja hiilihappo

’Pohja’ puolen litran limonaadille, eli kaikki ainesosat viisinkertaisena – enää puuttuu vain vesi ja hiilihappo

Tässä lopputulos hiilihapotetun veden lisäämisen jälkeen

Tässä lopputulos hiilihapotetun veden lisäyksen jälkeen

Jokaisen ensimmäinen limonadipullo.

Ensimmäiset limonadipullot rivissä

Minun tekemäni juomat

Minun tekemäni juomat

Hiilihapotuslaite, jolla lisäsimme toiseen  limonaadipullolliseen veden sekä hiilihapon.

Hiilihapotuslaite, jolla lisäsimme toiseen limonaadipullolliseen veden sekä hiilihapon.

 

Limonaadin valmistuksen jälkeen meille pidettiin viinitasting – juomatuotannon oppilaiden omatekoisten viinien kanssa.

Lähin viini vasemmalla on raparpei-omena, kauempi vasemmalla puolella suodattamaton omenaviini ja oikeanpuoleinen on suodatettu omenaviini

Lähin viini vasemmalla on raparpei-omena, kauempi vasemmalla puolella suodattamaton omenaviini ja oikeanpuoleinen on suodatettu omenaviini

Vasemmanpuoleinen viini on valmistettu mustaherukasta, oikean puoleinen on kolme vuotta vanhennettua, josta johtuu sen väri sekä hieman rusinainen maku

Vasemmanpuoleinen viini on valmistettu mustaherukasta, oikean puoleinen on kolme vuotta vanhennettua, josta johtuu sen väri sekä hieman rusinainen maku

 

Viininmaistelun jälkeen menimme lounaalle.

 

IMG_1466

 

Lounaan jälkeen menin huoneeseeni ottamaan noin tunnin päiväunet. Herättyäni laitoin tavarat valmiiksi ja lähdin 14:42 bussilla Viljandiin.

Fellin-kahvilassa tilaamani cappucino

Fellin-kahvilassa tilaamani cappucino

Viljandiin saavuttuani selvitin ensimmäisenä sen, miten seuraavan viikon työssäoppimispaikkaani, Felliniin pääsisi kävellen parhaiten. Vastaus olikin yksinkertainen: linja-autoasemalta poistumisen jälkeen kävele suoraa, kunnes saavut Viljandin turisti-infolle. Olet nyt Fellinin vieressä. Felliniin saavuttuani tilasin cappucinon ja selasin ruokalistan läpi katselumielessä. Fellinistä matka jatkui kohti Viljandin linnan raunioita.

IMG_1468 IMG_1471

Sitten kuvia raunioista

 

IMG_1496

Riippusilta, jota pitkin pääsee linnan raunioille. Se on myös yksi Viljandin tunnusmerkeistä.

IMG_1478 IMG_1488 IMG_1492 IMG_1499 IMG_1502 IMG_1507 IMG_1512 IMG_1535

Linnan läheisyydestä näkyi myös kartano sekä Viljandin vanha vesitorni.

 

IMG_1559 IMG_1560

Katselin hieman kaupunkia raunioilla kiertelyn jälkeen. Kuitenkin melko pian oli jo aika suunnata Grand Hotellille.

 

Grand Hotellin keittiön jääkaapissa oli kyseinen magneetti

Grand Hotellin keittiön jääkaapissa oli kyseinen magneetti

IMG_1579

Päivä oli tosiaan pitkästyttävä, sillä illan aikana meille ei tullut ainuttakaan asiakasta.

 

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *